Návod na přípravu: Před použitím lehce promíchejte, slabá vrstva oleje na povrchu není na závadu. Marinádu vetřete pečlivě do masa, doporučená doba marinování je 8 hodin, pro intenzivnější chuť marinujte déle! Doporučné minimální dávkování: 50g na 1kg masa.
Další možnost použití:Přílohová omáčka (dip): rozmíchejte 1 čajovou lžičku marinády v 1 dcl zakysané smetany nebo bílého jogurtu a můžete ihned servírovat.
Skladujte v suchu a temnu, chraňte před mrazem. Po otevření skladujte v chladu do 10°C a spotřebujte nejlépe do 6 týdnů.
Výživové údaje (stanovené pro 100g produktu): Energ. hodnota (KJ/Kcal): 2468 / 588, Tuky (g): 57,0, z toho nasycené MK (g): 7,3, Sacharidy (g): 14,2, z toho cukry (g): 5,2, Bílkoviny (g): 3,4, Sůl (g): 17,0