HoReCa ...tedy hotely, restaurace, kavárny, ale také kantýny, školní a nemocniční jídelny, vývařovny, cukrárny a další gastronomické provozy tvoří největší základnu našich zákazníků od zahájení činnosti GurmEko v roce 1991.
Již v těchto dobách jsme rozšířili nabídku tehdy dostupného koření z několika druhů na stovky produktů. Tímto krokem jsme otevřeli cestu k oživení tradiční gastronomie. Mezi velmi populární produkty se ihned zařadily nové kořenící směsi, které na našem trhu nemají konkurenci. Namátkou vybraná kořenící směs Adamova žebra medová se stala „evergreenem“ mnoha restauračních zařízení jako ingredience marinovaných pečených žeber.
Vy profesionálové si potrpíte na výběr vhodné ingredience, a tak se vám snažíme nabídnout vždy široké spektrum i jednodruhového koření. Jen mleté papriky v naší nabídce naleznete 6 druhů maďarského a španělského typu v různé škále barvivosti ASTA (80-220 ASTA) a když spočítáte všechny produkty, které jsou capsicum, tak vám jich nabízíme 16.
|